Jelenleg nem vagy ellenőrzött felhasználó, ezért ezt a szolgáltatást nem használhatod.
Kattintson ide, és legyen pillanatok alatt ellenőrzött felhasználó!
Kiadói karton kötésben, megóvott, szép állapotban.
Sorozat: Házunk táján.
Az Európai Unió területén egyedül Magyarország használhatja a pálinka nevet. Az is előírás, hogy "pálinkának csak az a gyümölcspárlat nevezhető, amelyet Magyarországon termett nemes és vad gyümölcsből, szőlőtörkölyből, illetve aszú szőlőtörkölyből készítenek, és amelynek cefrézését, lepárlását, érlelését és palackozását is Magyarországon végzik. A cefre készítése során semmiféle cukor nem használható, ugyanígy a pálinkába aroma vagy cukor sem tehető. A pálinkához nem adható tömény vagy hígított alkohol, és nem lehet ízesíteni, színezni." Aki pálinkát szeretne főzni, annak a jogszabályok ismeretén (könyvünk 6. fejezete) kívül azzal is tisztában kell lennie, mely gyümölcsök a legalkalmasabbak erre a célra (2. fejezet). A házi pálinka jó minőségének egyik meghatározó eleme a szakszerű cefrekészítés ( 3. fejezet ). Házi pálinkát főzhetünk otthon is, és főzethetjük bérszeszfőzdében is. A házi pálinkafőzés módszerét, eszközeit mutatja be könyvünk 4. fejezete. Hogy milyen pohárból, milyen hőmérsékleten igyuk ezt a hungarikumot, hogyan adjuk meg a kellő tiszteletet a gyümölcs termesztőjének, az ital készítőjének, vagyis mindannak, ami egy kortynyi pálinkában ölt testet, arról az ötödik fejezet szól.
. . . . .
Szállítás GLS Futárszolgálattal házhoz vagy csomagpontra: 1500 Ft.
Licitálás - Békési Zoltán - Csarnai Erzsébet : Házi pálinkafőzés
A termék elkelt licittel.
Sikeres licit:
4 800 Ft
Jelenleg nem vagy ellenőrzött felhasználó, ezért ezt a szolgáltatást nem használhatod.
Kattintson ide, és legyen pillanatok alatt ellenőrzött felhasználó!