A Vatera.hu legfrissebb termékei https://babaszoba.vatera.hu/ekszer-ora/feldragakovek-dragakovek/kalcit_c10806.html A vatera.hu aukciós portál legfrissebb termékei hu-hu Fri, 20 Sep 2019 05:41:59 +0200 Fri, 20 Sep 2019 05:41:59 +0200 Vatera.hu RSS Feed Generator v1.0 <![CDATA[* MESÉS DRÁGAKÖVEK * - Congo Calcite - FL + CERTI]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 298 000 Ft]]> https://babaszoba.vatera.hu/meses-dragakovek-congo-calcite-fl-certi-2813990405.html EZ, ÉS MÁSIK HÁROM DRÁGAKŐ EGYEDI, BEMUTATÓ DARAB, NEM ELADÓ!   NE ÜSSE LE, MERT EZ AZ ÁR A KŐ JELENLEGI ÉRTÉKÉNÉL MAGASABBRA VAN EMELVE! KIZÁRÓLAG VÉGSZÜKSÉG ESETÉN ÉRTÉKESÍTENDŐ
   * M E S É S    D R Á G A K Ö V E K *   
                                                                                                                                                                                                                  
      Tisztelt Hölgyem, Uram, szeretettel üdvözlöm! Kérdezzen bátran tőlem, igyekszem mindenben segíteni. Ezek a gyönyörű drágakövek nagy odafigyeléssel lettek kiválasztva a világ különböző egzotikus tájairól, igen jó minőségűek, különlegesen szépek és némelyek rendkívül ritkák. Olyan is van köztük, amely mint ásvány bár gyakran fordul elő, ám ilyen tisztaságban csak nagyon kevés létezik belőle. Fenségesen ragyognak, valósággal izzanak, és pompás csillanásokkal verik vissza a fényt. Összértékük jóval meghaladhatja az itt feltüntetett árat – ékszerboltban, ha egyben lehetne kapni a gyűjteményt egyáltalán, legalább a háromszorosa volna, egyenként pedig némely darab minimum a kétszeresébe kerül! Ez a csodálatos kollekció egy életre el fogja kápráztatni a mindenkori tulajdonosát, és az általa beavatottakat – akárcsak engem... Ékszerbarátok, gyűjtők! Kérem, tekintsék meg a többi aukciómat is!
      FIGYELEM! – EZEK NEM LABORATÓRIUMBAN KREÁLT SZINTETIKUS KÖVEK, EGYIK SEM ÜVEG, NEM CIRKÓNIA ÉS NEM IS MESTERSÉGESEN HEVÍTETTEK! NEM FELTÖLTÖTTEK, NEM BESUGÁRZOTTAK, NEM TENYÉSZTETTEK, NEM SZÍNES KAVICSOK, HANEM VALÓBAN TERMÉSZETES, BÁNYÁSZOTT DRÁGAKÖVEK.
      Jelen aukció tárgyát képezi ez a magángyűjteményben lévő, Imperial Orange KALCIT ékkő Kongóból. Ékszernek is kiválóan alkalmas, például gyűrűbe, vagy medálként hordva. Certifikát, azaz minőségi tanúsítvány is van hozzá, amelyet a GemSztár Drágakőbevizsgáló Laboratórium készített, professzionális, nemzetközileg elismert műszeres vizsgálatok alapján. Fizetés személyesen vagy bankszámlára, ezután postai úton küldöm a terméket, avagy a megbeszélt helyszínre szállítom azt, a legnagyobb biztonságban.
      A kalcitok (mészpátok) jellemzője a polimorfia (többalakúság). Kémiai elnevezésük: kalcium-karbonát. Képletük: CaCo3. A mészkövekből metamorfózis hatására létrejövő, fehér színű, durvaszemcsés kalcitkristályokból álló kőzetet márványnak nevezik.
IMPERIAL ORANGE CALCITE
MÉRET (size) - 10, 91 x 10, 93 x 6, 75 mm
SÚLY (weight) - 4, 75 carats
CSISZOLÁS (finish) - TÖKÉLETES!
FORMA (shape) - cushion (párna)
KEZELÉS (treatment) - 100 % KEZELETLEN, TERMÉSZETES !
TISZTASÁG (clarity) - FL - FLAWLESS - nemcsak 10-szeres lupé-nagyításban, hanem azonfelül is teljesen hibátlan, zárványmentes, VÍZTISZTA
SZÁRMAZÁS (origin) - Katanga, Congo, AFRICA
      A LEGSZEBB ÉS LEGJOBB MINŐSÉGŰ DRÁGAKÖVEK NÁLUNK !
      Nem létezik az a fogalom, hogy FÉLDRÁGAKŐ. Vannak értékesebb, és vannak anyagilag elérhetőbb drágakövek. Isten és a természet ugyanis nem végez félmunkát.
      Ha a környezetünk által ránk erőltetett, és igencsak mélyen belénk ívódott sznobizmust sikerül  félrelöknünk, hamar rájöhetünk, hogy nem csak az a pár felsőkategóriás drágakő létezik – mint gyémánt, zafír, rubin, smaragd – van a világon még rengeteg ékkő sokkal mérsékeltebb áron, amely ráadásul gyönyörűséges is, ha nem szebb, mint azok. Ilyen például az arany színben pompázó Oregon sunstone, amely az USA-ban található Oregon városa környékén, vagy a tengerzöld Vesuvianite, mely nemcsak a Vezúvnál lelhető fel. És ugyan kit érdekel, hogy ezek nem maximális keménységűek? hiszen már a 7-esek, 8-asok is simán karcolják az üveget!   A szépségük miatt szeretjük őket – bár CSAKIS A VALÓDI, KEZELETLENEKET. Ez az igazi szakértők, és a gyűjtők véleménye.  

* MESÉS DRÁGAKÖVEK * - Congo Calcite - FL + CERTI
Jelenlegi ára: 298 000 Ft
Az aukció vége: 2019-10-03 12:36 ]]>
Thu, 03 Oct 2019 12:36:57 +0200 https://babaszoba.vatera.hu/meses-dragakovek-congo-calcite-fl-certi-2813990405.html